tuesday




nu har det slutat regna och solen tittar fram. ligger i sängen och kollar på top model, har sdruckit tre koppar te men ändå känns det som jag svalt taggtråd. ska snart upp och fixa mig, ikväll blir det först förkrök hemma hos alicia, och sen utgång med tjejerna, perfect!

har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, men är lite sugen på skinnbrallor och något rosa, får se vad jag kan gräva fram ur gaderoben..

love R

morning

sov tills jag vaknade, och möttes av gulliga sms av min älskling, aldrig fel att börja dagen med ett leende.
nu sitter jag och äter frukost, ska inte börja jobba fören klockan tolv, så har mycket tid på mig.
efter jobbet idag ska jag träffa sebastian, har inte träffat honom sen i onsdags, så idag blir det mycket mys!
det är även top model ikväll, veckans höjdpunkt, ;)
 love
R


headcity

har haft en jättemysig helg i stockholm med familjen, skönt att ta det lugnt och komma bort lite.
Har shoppat en del också, lägger upp bilder när jag kommer hem.
Nu blir det lunch och sen ska vi sätta oss i bilen och åka hem, lite mindre roligt. Att sitta i en bil med min familj kan vara något av det värsta som finns, fattar inte hur jag överlevde italien resan i somras..

skriver mer ikväll,
love R



gammal bild från en av de första varma dagarna i april 2009

simple smile

                                                                                                     
har beställt hem ett kit från simplesmile.se, så sitter nu med skenor i och blekning. det var ganska krångligt att få skenorna att sitta rätt, för jag har så liten mun,haha. ska ha i det i typ en timme, har läst att vissa har sett resultat redan efter första blekningen, får hoppas det! men annars ska man göra det typ i en vecka innan man ser resultatet, som då är permanent. får hoppas att det blir fint, har velat bleka tänderna jättelänge, och när jagtog bort min tandställning så lovade mamma att jag skulle få göra det. det är sjukt dyrt hos tandläkaren, så om detta funkar är det ju super! Det kostar bara 395 spänn, väärt.

återkommer med bilder!


RSS 2.0