Dinner times

Hänger med min boo, mysmåndag på g.


So happy

Världens bästa kille


morning


Xoxo


Thursday

Har precis käkat lite lunch bestående av knäckemackor med Philadelphia, skinka och körsbärstomater. Plus salt och peppar såklart. Sitter nu framför oc och fixar naglarna, fransk manikyr är alltid snyggt så det fick det bli idag. Med pennan jag köpte i italien är det jättelätt att göra också, den är som en tushpenna!
Resten av dagen tänkte jag skriva lite på mitt projektarbete och ikväll ska jag träffa min älskade pojkvän. Torsdagar är oftast våran dag då han inte har nån träning och jag inte ska till stallet.
Hörs sen. Love/R


Give me


Watch out

Sitter och kollar på klockor som jag ska önska mig till studenten. Frågan är ju bara vilken man ska välja, alla är ju helt underbara.


Utväxt

Fyra tjejer som är riktigt snygga i den nya hårtrenden där utväxten ska vara lååång. Rätt fiffigt om man som jag tröttnat på att slinga utväxten var och varannan månad, dock vet jag inte hur jag hade trivts i detta.


Boring monday

Måndagar är aldrig speciellt roliga, särskilt inte när hela dagen består av plugg. Idag är det franska som tar upp min tid. Är inne på tredje koppen té nu, drickandet går bättre än plugget..


Mini-semla

Har bakat mini semlor, här är resultatet:


Jeffrey Cambell

Hat-kärlek till dessa skor


Helt okej lunch


Thursday


Forever 21


Wednesday

Rätt slapp dag som mest bestått av plugg. Lyckades missa regnet precis och hann skritta ut en runda med Elin, mysigt. Nu ska sebbe snart hämta mig och sen blir det mys. Blir antagligen sushi till middag också, perfect.

Love/R


Golden

Guldkjol från h&m, 149 kr får man betala för denna snyggingen. Hade matchat med en tunn, vit tisha och svarta pumps. Ett par bruna ben hade varit pricken över i:t


F.r.i.e.n.d.s


Princess for a day

Tror jag har hittat den, the one.


Versace Cruise Collection

H&M släpper den 19e ett till samarbete med Versace som bara kommer säljas på webben. Hittade några söta sommar plagg för riktigt bra priser, men annars hade kollektionen ingen woweffekt på mig.


Today I dont feel like doing anything

I just wanna lay in my bed..


Pink platform

Fyndade dessa på bik boks rea. 199 kr kändes ju helt okej för dessa snyggingar


Sad but true


Saturday


Last night

Gårkvällen var riktigt lyckad. Började på cicero, sedan sen snabbis in på la sombrita för en shot, kostar det 29 spänn kan man ju inte stå emot. Sedan bar det vidare mot styrbord barbord där vi dansade tills fötterna inte orkade mer. Kalasbra kväll med mina favvotjejer!


New in

Ett av de nyaste tillskotten i min samling. Köpta på raglady, från Lundberg.


Fluffy

Innan jag dör ska jag äga en sånhär liten fluff


Friday, friday

Bara jag som inte kan säga friday längre utan att börja sjunga på rebecca blacks låt? Är iallafall påväg hem från skolan nu, äntligen helg. Dock går veckorna galet snabbt, redan två veckor sedan det var nyår. Lite vårväder ute idag, om man bortser från att ansiktet fryser till is av den äckliga blåsten. Kvällens planer är girls night out med mina goingar. Är sugen på galet höga klackar, får se hur resten av outfiten blir sen.
Love/R


Man blir ju lite sugen


Wednesday


Saknar

Satt och kollade på bilder från förr sommarens resa till Rhodos med min älskling. Sjukt underbar vecka som jag saknar väldigt mycket just nu.


Before I die


<3

Miss my boo


New years eve

Nyårsafton var riktigt lyckat. Började med middag hemma hos Mimie, jag stod för förrätten som blev tomat och basilika toasts, really yummi!
Det blev massa dricka och dans hemma hos Mimie och vid halv elva tog jag, Camilla och Moa en taxi hem till Olle där halva Göteborg också var. Tolvslaget var kaos, drunknade nästan i champange och saknade min älskling väldigt mycket. Kvällen avslutades i min säng med bästa Camilla, love it.


Nr.324


Thursday


RSS 2.0