shoes

Brigitte SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Loulou SEK 1299, Friis & Company - NELLY.COM

två favoriter från nelly.com

2 cool 4 school

Är i skolan, har precis skrivit en uppsats på engelskan. Vi skulle skriva om ett problem i våran stad, som vi ville förbättra. Jag srev om västtrafik och deras nya värdelösa system. vet inte om jag skriver onormalt snabbt eller om jag skrev lite, men var iallafall klar lång före alla andra som fortfarande sitter där inne och skriver.

Nu har vi bara matte kvar, kommer antagligen inte göra nåt på den lektionen förutom att störa mig på våran lärare, skönt att lektionen är så kort. Sen har vi aerobics, är egentligen skittrött, men det ska ändå bli skönt att få träna, man mår så bra efteråt. Sen efter skolan ska jag dirr till stallet med Ellie och rida.
När jag kommer hem ikväll ska jag förhoppningsvis träffa min lover en stund, han åker til sälen imorgon och jag är i sthlm hela helgen, så vill pussa på honom lite innan han åker.


är förrsten sjukt shoppingsugem det riktigt kliar i fingrarna. får se om jag hittar något nice nu i helgen..



min och annas grymma bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


wednesday

wear your hunterboots and jump in the rain
and no one will notice the tears on your cheeks if you just keep on smiling


todays

nu är det måndag igen, chill.
helgen har varit nice, sov till halv tolv i lördags, första gången på vääldigt länge. i söndags tävlade jag och det gick bra. nu ska jag snart till skolan, är jävligt trött och sängen ser väldigt lockande ut..
veckan som kommer är rätt lugn, förutom ett excellprov som jag har imorgon, får se hur det går, haha.
sen är det typ inget plugg alls, och så är vi lediga på fredag, härligt!

synd att vädret är så tråkigt, annars hade veckan varit perfa!



jacka: bikbok
tisha: mammas
glansigajeans: only


morning

sov typ en timme inatt, först kunde jag inte somna förens jättesent, och sen vaknade jag typ tio gånger och trodde att jag hade försovit mig, häärligt.
nu ska jag snart ge mig av till bussen, det ska tydligen bli 11 plusgrader idag, det gillar vi.
idag ska jag har miljöprov, får se hur det går egentligen, har inte riktigt orkat plugga.
sjukt att det redan är torsdag, veckorna går så läskigt fort, jag får nästan panik.
bara nästa vecka kvar och sen är det lov, sjuuukt skönt!




tunika: lindex
jeans: vila
vita converse

 /R


rain&sun

efter skolan åkte jag till stallet direkt, och vädret blev bara bättre och bättre. när jag kom hem så sken solen så jag och ellie tog en springrunda i parken, jättehärligt!
nu sitter jag och läser i naturboken, sjukt ointressant och det känns som att allt går in i na örat och ut genom det andra..


snart är klockan nio och då blir ska jag sitta i soffan, laddad med te för då är det DH! det har nästan blivit familjetradition nu i våran familj, typ den 24e december firar vi jul, och på tisdagar klockan nio firar vi desperate housewives, pretty nice.

På torsdag ska jag vara med sebbes syster på hennes jobb och provjobba, det ska bli jätteroligt. Stället heter lekstan, och där kan man ha typ barnkalas och sånt, så ska få hjälpa till med det. känns skönt att ha fixat lite jobb nu innan sommaren, så slipper jag få panik över det i sista sekund.

nu måste jag fortsätta plugga, ttyl bitches.
nej, den stilen funkar inte på mig, ger mig..
tjingeling



me and my baby. lite sommar skulle inte sitta fel just nu.
                               ♥



todays



Skinnjacka: hm
spetstunika: bik bok
jeanstights: vila
Halsduk: indiska
Hunterstövlar
ring med nitar: ?

regnet öser ner och jag är inte speciellt sugen på att gå till bussen. har tagit den största halsduken jag har och ska vira den som en turban runt huvudet innan jag springer ut, drar på mig en mössa också, annars tar det en sekund och så är mitt hår afro.

ska försöka rota fram ett paraply, misstänker att det enda vi har är ett med spindelmannen, men men, det får duga!

love R

monday




no one else can speak the words on your lips
dreanch your self in words unspoken
live your life with eyes wide open


grey

humöret ligger på botten. dagen har varit allmänt pissjobbig, har jobbat från elva till halv sex utan rast, hann inte ens gå på toa. mina fötter värker och jag är allmänt sur. veckan som kommer är fullproppad med massa plugg, och just nu har jag inget speciellt att se fram emot överhuvudtaget.

jag vill shoppa sönder alla affärer i göteborg, vill ha på mig converse utan att tårna blir ledsna, vill slinga håret, vill jag massa pengar och några extra timmar på dygnet.


ska försöka överleva veckan, imorgon ska jag baka kladdkaka och tröstäta. fuck beach 10.

nu ska jag se på ballar av stål. peace out



me right now, eller inte.
bild från italien i somras

thursday

Dagen har flytit på riktigt bra. vaknade upp med min baby imorse, och även fast det var grått och trist ute, så kändes inte dagen så jobbigt iallafall. tänkt vad lite mys på morgonkvisten kan göra. skolan var som vanligt, med världens bästa tjejer i klassen som alltid gör min vardag så mycket roligare. Efter skolan var jag på intervjun, den gick jättebra även fast jag var sjukt nervös, och jag ska få provjobba på söndag! Sen var jag, Therese och Josefine hemma hos mig och övade på våran dans som vi ska visa upp på gympan imorgon. det var lite trångt, men efter lite ommöblering funkade det faktiskt!

Nu sitter jag och väntar på Sebastian, medans pappa spelar guitar hero utanför  på högsta volym, snart ringer grannarna och klagar. Imorgon kväll ska jag träffa min älskade och saknade barndomsvän moa, ska bli jättemysigt eftersom vi aldrig hinner ses. Blir en kväll full med godis och töntiga tjejfilmer, me like!


Ett par ljusrosa converse, ska be min kompis stina köpa ett par nu i april när hon åker till florida, kostar bara ca. 450 spänn där, så värt. Dom är sjukt söta,och converse kan man aldrig ha för många av.

nu ska jag försöka få lite ordning på mitt hår, ser ut som jag har fått en elchock.

Love R

todays



gotta run,
love

in my head

dagen blev inte som planerat, ska på intervju på torsdag istället eftersom chefen var tvungen att hämta sina barn, lite segt men men, får hoppas att det går bra på torsdag. Skoladagen var sjukt seg och på matten kollade vi på en film som fick mig att vilja ta ett hopp ut genom fönstret, lovely.

Sen gick jag på stan en liten stund med Therese och Josefine, vilket var rikigt lyckat!
Sen mötte jag upp min älskling annelie en stund, lika trevligt som vanligt, den tjejen gör mig alltid på bra humör.
Nu är det snart dags för middag, sen ska jag till stallet och rida med Lovisa. Och sen får vi ju inte glömma att det är desperate housewives idag, veckans höjdpunkt!

Slängde på mig pälsvästen innan jag skulle gå imorse, det var ju skitkallt ute. Håret är en disaster idag så min bästa vän mössan fick också följa med.





Dagens shopping, riktiga fynd! Jackan är från h&m som just nu har 100 kr rabatt på alla jackor, så ynka 200 spänn betalade jag för denna godingen. Tröja/väst/blusen(?) är också därifrån och det köpet kändes som terapi för plånboken, 99 kr känns ju helt okej! Köpte även några ringar från divided, som jag säkert kommer tappa bort på en sekund, gör alltid det med ringar.

dagen favorit låt: In my head av Jason Derulo, har gått och nynnat på den hela dagen, grym!

Love R



tuesday



a lot of love

tisdags planer:
skola och dö, är inte alls taggad på att sitta på svenskan och göra absolut inenting som vi alltid gör.
sen ska jag gå en sväng på stan innan jag möter upp annelie och ska åka på "jobbintervju". håll tummarna! idag trotsar jag ännu en gång minusgraderna och har på mig min orkesterjacka från bik bok, som sagt, vill man vara fin får man..frysa?


have a nice day, love R



todays



Tunika: Italien
Jeansjacka: HM
Tights med nitar: Raglady
Armband: Raglady
Bestfriendsörhängen: Glitter

Vakande upp med min älskling bredvid mig, finns ingen bättre start på en måndagsmorgon. Dagen känns faktiskt inte så jobbig, trots att jag har en hel romananalys att skriva efter skolan, känns helt okej.

Ska springa förbi bagatelle innan skolan och köpa favvolatten för ynka tjugolappen. Det gillar vi!
Ha en bra dag, love R


chachaa



rebecca och annelie helt enkelt
det är så det ska vara

boys



Enkelt men oh så snyggt
for the boyfriend

jeans



skinnbyxor är en klar favorit, men jeans med skinndetaljer? Tror det skulle kunna vara riktigt snyggt tillsammans med en enkel vit t-shirt och silversmycken.

Tror jag ska investera ett par till våren.

cloudy

virar halsduken tre varv runt min hals och tittar ut genom fönstret. grått och kallt. biter ihop och hoppas att fredagen kommer bli bättre än den började


thursday night



Mjukisbyxor, trassligt hår, morotsstavar och oboy.
Lägg till världens bästa pojkvän som när som helst kommer in genom dörren och torsdagskvällen kunde inte slutat bättre!

paus



Börjar diskret med ryckningar i benen, sen tusen myror. Myror som tar sig upp i kroppen, äter upp mig innifrån. Kläderna börjar klia och det blir svårare att andas. Väggarna börjar röra sig innåt, kommer närmare och närmare. Slänger iväg psykologi boken som dunsar i väggen med en dov smäll. En tanke i bakhuvudet av förnuft för en kort stund, som snabbt övertas av den sjukt sköna känslan av av sjunka ner i soffan. En lite greys anatomy paus har ju aldrig skadat någon, jag kan fortsäta plugga sen...


glasses



några godingar inför sommaren

nerd


todays



Lila tunika: Fiorucci
Armband: Raglady
Svarta jeans: Only
Boots: Johanssons
Skinnjacka: Only


dream



Hade inte tackat nej till att sitta på en uteservering med en latte och se allmänt snygg ut i denna outfit.

todays

 




Tunika: Fiorucci
Mc-tights: Gina
Armband: Ms Bijoux

ute:
Skinnjacka: Only
Halsduk: Indiska
Boots: Johanssons

happy

Trotsar vintern med skinnjackan på, får springa in igen och hämta en halsduk, man vill ju inte dö. Dagen rullar på som vanligt innanför skolans dörrar. Klockan blir ett och skolan är slut. Hemma väntar en hög med böcker som väger mer än mig. Öppnar dörren och går ut. Genast sprider sig ett ostoppbart leende över mina läppar, när jag tar steget ut i skuggan och in i solen. Att temperaturen bara ligger på 3 plus grader spelar ingen roll, nu jävlar. Dripp dropp, det tunga täcket av snö som täckt världen för allt för lång tid håller på att försvinna. Med lätta steg går jag mot spårvagnen, fortfarande med ett leende som smyckar mitt vinterbleka ansikte. Väskan som förrut vägde ton, är nu lätt som en fjäder. I hörlurarna spelas Miley Cirus, och nu är det faktiskt okej. Jag har vårkänslor.


RSS 2.0