jacket

två snygga höstjackor från otippade kappahls barnavdelning. Kostade runt 300 kr båda två.
ursäkta den crappy bildkvalitén, hittade inte kameran så fick langa upp iphonen.

blåsigt värre

Vaknade idag av att det kändes som att taket skulle blåsa iväg. Åt min älskade gröt till frulle och åkte sen in till stan för att träffa anna. Vårat schema är helt knas så vi hade bara en lektion idag som började tjugo över tolv, fast tydligen hade vi religion innan, men den missade vi. Så under tiden resten av klassen lärde sig om jesus och gud så tog vi en liten runda på stan. Jag hade klänning på mig, och som tur var tog jag shorts på mig under, annars hade hela göteborg nog fått äran att se mina trosor idag eftersom min klänning inte ville sitta kvar i blåsten.

Sen hade vi iallafall första spanskalektionen, lärde mig massa intressanta saker, som hur man säger äpple tex. hehe i samma sekund som jag skrev detta insåg jag att jag redan glömt bort vad det hette, bra jobbat!

Nu har jag precis kommit hem från stallet, nyduschad och med en kopp vaniljte väntar jag på min prins som kommer hit snart, me like. Köpte två nagellack på hm idag för 10 spänn styck, ett mörk blå/grått och ett lila/grått. Målade på det lila förrut, riktigt snyggt! Köpte även en baströja på Gina, stog och pillade på en svart men kände mig lite vild och galen och köpte en mörklila(!!) Kan faktiskt behövas lite färg i min gaderob och lila gillar jag.
Ser ut som värsta mammatröjan på bilden, men såg bättre ut irl. 

love, R

hallå höst

Det är bara augusti men ute regnar det och dom varma sommarvindarna har bytts ut mot en råare variant som får de tappra med bara ben att rysa. Skolan har börjat och det är faktiskt ganska skönt att få in sina rutiner igen.
Då man har bott i jeanshorts och converse hela sommren tycker jag att det är plågsamt att behöva klä på sig, får klaustrofobi i jeans.
Höst ligger bredvid ångest i ordboken, men innerst inne lockar det faktiskt lite. Mysiga hemmakvällar med te och min underbara pojkvän, koftor och gosiga halsdukar. Tror nog att jag kommer överleva denna hösten också.




Satte ihop ett litet kollage på vad jag ska slösa min senaste lön på. Nån mysig kofta, denna från Gina tricot. Skjortan är från HM och de grymt snygga acne inspererade skorna är från Din sko.
När jag har köpt detta kommer jag vara redo, redo för att sommaren är slut. Men ett liitet tag till kommer jag fortsätta kämpa, och låta höstvindarna smeka mina blåfrusna ben i mina ack så älskade jeansshorts.



madickenskor



 Då mina converse är lite trötta efter sommaren kände jag att dessa godingar från din sko blev perfekta att inviga hösten med. Och 399 kr kändes ju bra i plånboken.


RSS 2.0